Click here to get my 12 Ideas to Make The Most of Digital
(its FREE)

         Efter att ha läst denna hemsida kommer du se att fokuset inte ligger på vad vi gör eller varför, utan på hur vi kan hjälpa dig lösa eller ta itu med de utmaningar du ställs inför. Det är ju det viktigaste. Så oavsett om du vill prata med någon utomstående men som förstår sig på din miljö, om du behöver konkurrenskraftiga digitala lösningar, eller om du helt enkelt vill ha ett nytt perspektiv är det här ett bra ställe att börja på.

 

         Drivkraften bakom Ultimar Systems, Edward Nugent, har en hel del erfarenhet av den svenska marknaden, både som arbetstagare och från att ha startat sitt eget företag där inom direktförsäljning till konsumenter och företag. 15 år senare besöker Edward Sverige åtminstone 2-4 gånger om året och möter kunder när det behövs.

 

Varför är det här viktigt eller av något värde för dig?

 

         Vad du som ägare av ett svenskt företag kommer kunna dra nytta av är att arbeta med någon som förstår din marknad och kultur, samt någon som kan ge dig en uppfriskande utomstående synvinkel. Fastän jobbet görs på engelska används även svenska när det behövs.

 

         Det bästa sättet att börja är i de flesta fall att gå med i programmet ”12 idéer”. Anledningen till detta är för att du relativt snabbt och utan att betala något ska kunna lära dig vad vi gör. Sedan antingen gillar du det eller inte. Om du gör det är det utmärkt. Du kan vinna på det, och om inte har du ändå inte förlorat något.

 

         Jag kan garantera dig en sak. Du kommer aldrig känna dig tvingad till att köpa något. Jag vill faktiskt inte sälja dig något alls. Något sådant lämpar sig inte, för någon av oss, förrän du och jag har lärt känna varandra. Så varför inte gå med i ”12 idéer” redan idag och se vart det leder oss?

 

         Min enda observation från att ha arbetat i Sverige på sista tiden är att marknaden fokuserar väldigt mycket på online- och digitala medier, men kanske inte lika mycket som man generellt tror. År 2000 var det uppenbart att marknaden i Sverige låg före. Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag såg en reklam på TV för en onlinetjänst. Jag vet att det är vanligt nu för tiden, men för inte mer än 10 år sedan var det inte det. Jag pratar inte om direktreklamerna för ringsignaler och dylikt, utan för en hemsida som sålde en helt vanlig produkt.

 

         Spola fram till idag och resten av världen har hunnit ikapp, mer eller mindre. Öppenheten till online- och digital media är fortsatt stark i Sverige. Antalet onlinetjänster ser till att det förblir så, speciellt i den allmänna sektorn där så många andra länder ligger efter.

 

         I den privata sektorn, och jag inkluderar många organisationer i den gruppen på grund av hur de drivs, känner jag dock – och jag skulle gärna bli tillrättavisad här, även om jag möjligtvis skulle stå fast vid min åsikt – att innovationsnivån är lägre än jag förväntat mig att den skulle vara vid det här laget. Graden av sofistikation på många företagshemsidor är inte speciellt iögonfallande. Definitivt mindre än jag och många andra kommit att förvänta oss.

 

         Jag känner personligen att det måste finnas något av en klyfta i marknaden. Det finns vissa väldigt sofistikerade onlineföretag och sedan ligger det en stor avgrund innan vi hittar majoriteten. Det må vara så att balansen mellan skicklighet och kostnad ligger bakom. Det är något jag misstänker baserat på att ha arbetat med några klienter. Många är inte medvetna om hur mycket som går att göra dessa dagar utan att lägga ut en förmögenhet.

 

         Jag kommer förmodligen vara en av de första som hävdar att du inte tar lika mycket betalt som du borde. Dock är värdet i det här fallet mycket viktigt. Att inrätta tjänster och infrastrukturer som hjälper företag och organisationer att hålla jämna steg med dagens tekniska framsteg, och inte behöva lägga ut en förmögenhet, är något som är fullt möjligt.

 

         Häften av min tid går till att arbeta med klienter för att hjälpa dem bli bättre på att köpa tjänster inom digital marknadsföring. Det är nästan som att ha en expert sittandes på din axel. Självklart kan jag inte, och kommer inte, täcka allt men tack vare min erfarenhet har jag sett mycket och arbetat med många företag som till stor del använt sig av digitala tjänster. Allt från helt digitala produkter i telekomsektorn till fysiska försäljningar av köksinredning och allt därimellan. Detta må vara vad du är ute efter, eller så kanske du vill ha mer.

 

         Oavsett är det bästa sättet att börja att lära känna mig genom min ”12 idéer”-serie. När du tagit del av denna kan du bestämma dig. Bortsett från de 12 idéerna själva finns det några bonusar och andra förmåner längs vägen. Så det finns inte bara en chans att ta del av något nytt utan också något du kan dra nytta av, allt utan kostnad. Vem vet? Du kanske kommer gilla vad du ser och vi kommer kanske arbeta tillsammans i framtiden. Kolla in de 12 idéerna här.

 

     

SEND ME MORE INFO

 
 Help us avoid spam, tick if you are a human.